Landsmöte 2021

ÄNTLIGEN
30/7-1/8 är det dags för Landsmöte 2021 på Axevalla Hästcentrum i Skara.

Efter många medlemmars önskemål har vi valt att ”återuppliva” denna fantastiska tradition. Vi är många som inte fått uppleva denna ”happening” och nu vill vi också få möjlighet att vara med om, vad vi förstått, fantastiska folkfest. För första gången sedan19XX arrangeras nu ett Landsmöte i Sverige i SIFs regi och det är efterlängtat! Förhoppningsvis det första i en lååååång rad av kommande Landsmöten med härlig stämning, fantastiskt umgänge och idéer och kunskaper Boka in helgen 30/7–1/8 (om du inte redan bokat in dig/planerat för på Lag-SM och Örsta Kulle i Kumla eller är på väg till VM i Herning…). Ja, vi är medvetna om dessa olyckliga krockar MEN nu kör vi och planerar för mer och tydligare kommunikation inför nästkommande Landsmöte, nämligen sommaren 2023!

Planeringen för årets Landsmöte pågår för fullt och nya saker tillkommer hela tiden! Vi vet, i nuläget, att du kan ta med dig häst och att du (och gärna resten av din familj) kan boka och bo i stugor respektive box på Axevalla hästcentrum.

Vi vet att det kommer att bli ett varierat utbud av aktiviteter såsom föreläsningar, clinics och tävlingar i ”icke-sport-grenar”, långturer, hantverk, underhållning, lek & spel m.m. på de flesta av dessa kan man välja att delta aktivt eller i egenskap av åskådare… Lägerdeltagandet kostar endast 500 kr – FÖR HELA HELGEN!!! En del aktiviteter ingår i detta pris medan andra kommer att kosta. Priset för dessa varierar och du skräddarsyr själv innehållet i din lägervistelse och därmed också din totala lägerkostnad.

Aktuell information angående Landsmöte 2021 hittar du på SIFs hemsida under FRITID (klicka på rubriken Landsmöte 2021 i ”rullgardinen”). Informationen uppdateras efterhand som all planering ”faller på plats”. Du kommer också att kunna följa utvecklingen på Fritidssektionens blogg FREMJA eller Fritidssektionens Facebooksida FREMJA.

Gällande ALLT (frågor, input, bokning, engagemang o.s.v.) gällande Landsmöte 2021 är du mer än välkommen att kontakta;
Rozitha Almgren Rozitha.almgren@gmail.com 070 965 18 58
Sonja Stranne Sonja.stranne@edu.ronneby.se

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *