Ullaredsträffen inställd

INSTÄLLT P G A CORONA

Fritidssektionens årliga Ullaredsträff  (19)-20-(21)/3-2021 är inställd!                                                                                                                   

Tyvärr blev vi inte bönhörda och fick inte heller det under vi hoppades på, denna gång, MEN vi tar nya tag!

Fritidssektionen har nu blivit tvungen att ta tråkiga beslutet (som vi visserligen hela tiden förväntade oss behöva ta… men… hoppet är, som bekant, det sista…) att det i år, p g a rådande pandemiläge och Coronarestrektioner, inte kan genomföras någon Ullaredsträff i Fritidssektionens regi.

Årets träff, såväl som gångna och kommande, skulle innehålla planerade föreläsningar, möten, häng och gemensamma måltider samt möjlighet till gemensam ”hästaktivitet” (denna gång en frivillig westernridning) i en underbar mix av medlemmar och deras medresenärer (respektive, föräldrar, barn, vänner, grannar) på denna, liiiite annorlunda men mycket trevliga och flexibla 1–3 dagarsaktivitet.              

Vi tar med oss de tankar och den planering vi gjort inför årets träff och ser vad vi ev. kan använda oss av vid framtida träffar… Detta arbete är inte bortkastat – goda samarbeten har inletts, kontakter har knutits och fler medlemmar har engagerat sig aktivt för att möjliggöra årets träff, m a o står vi bättre rustade och har bättre förutsättningar till nästa års Ullaredsträff.

Fritidssektionen arbetar hela tiden träget vidare och planerar för framtiden, TROTS det rådande läget. Det pågår redan nu FLERA aktiviteter som går att genomföra i ”Coronatid”. Vi ”är på hugget” och ”står i startgroparna” och vi är redo att köra igång ÄNNU fler aktiviteter, så snart vi får klartecken från folkhälsomyndigheten och regeringen.

PS Vi planerar alltså redan nu för nästa Ullaredsträff, mars 2022 – så det faktum att den inte blev av i år betyder ingenting – vi träffas i Ullared om ett år istället …

Fritidssektionens NÄSTA gemensamma träff/möte blir den 10/4. Då ses vi digitalt före- eller efter SIFs riksmöte. Tid för mötet går ut så snart vi vet, VÄLKOMMEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *